}

מאפים

לחמים, פיצות, קישים ופאי
לחם
יח'
יח'
יח'
יח'
הוראות הכנה ללחם:
1. הכנס את המוצר ממצב קפוא או מופשר לתנור שחומם מראש ל-185 מעלות למשך כ-18 דקות.
2. לאחר ההוצאה מהתנור, המתן כ-15 דקות נוספות.
בתאבון!

*אין להקפיא בשנית
פיצה
קוטר 26 ס״מ
עד הבית
יח'
יח'
הוראות הכנה לפיצה:
הפשרה מלאה כ-15 דקות, אפייה על חום גבוה 250 מעלות ומעלה למשך 12 דקות
*במידה ומדובר בקיט להכנת פיצה - ראשית, הפשירו את הבסיס, לאחר מכן מרחו את הרוטב, פזרו גבינה ותוספות,
ואז הכניסו לתנור בחום גבוה 250 מעלות ומעלה למשך 2-3 דקות.

*אין להקפיא בשנית
קיש
קוטר 20 ס״מ

66.00

יח'
יח'
יח'
יח'
הוראות הכנה לקיש:
1. יש להפשיר את הקיש עד להפשרה מוחלטת, רצוי השפרה בקירור.
2. לחמם תנור מראש ל-180 מעלות ולהכניס ל-15-20 דקות.
בתאבון!

*אין להקפיא בשנית
פאי
קוטר 20 ס״מ
יח'
יח'
יח'
הוראות הכנה לפאי:
ניתן להפשיר בקירור או בחוץ ומומלץ לחמם בתנור ב-180 מעלות למשך 10 דקות.
בתאבון!

*אין להקפיא בשנית
x

#{title}

#{text}

#{price}